Lähdin superajoissa töistä tänään, jotta ehtisin reippaasti ennen viittä paikan päälle. No, bussi olikin mennyt etuajassa, joten odottelin seuraavaa sopivaa bussia noin 25 minuuttia, vaihdoin junaan ja nappasin Pasilasta taksin. Olin perillä 10 minuuttia etuajassa ja siitä iloinen. Ohjelma aloitettiin tietty 10 minuuttia myöhässä...

Mutta mitäpä siitä! Ensimmäinen ryhmän kokoontuminen takana ja olen innosta pinkee mutta vielä aika sekavin ajatuksin tuota ruokalistaa tsekkailen. Kävin kaupassa tapaamisen jälkeen ostoksilla ja aika erikoistakin kamaa sitä koriin tuli kasattua: soya ja nordic-juomia maustamattomina. Miltähän nekin maistuu...? Herkkuja ei syödä kahteen viikkoon eikä aljolia nautita koko kurssina aikana eli kahteentoista viikkoon.  Pidin viime vuonna pitkän tipattoman alkuvuodesta (yli sata päivää) enkä ollut tänä vuonna sellaista aatellut pitää, mutta näillä mennään. Eipähän tartte kärsiä krapuloistakaan! Ohjaaja tuntui tosi hyvältä ja kunnon tsempparilta - ja törmäsinpä kurssilla vielä vanhaan opiskelukaveriinikin.

Nyt pitäisi alkaa suunnitella treeniohjelmaa tuleville viikoille. Sovittiin jo kaverin kanssa vesijuoksutreenit sunnuntaille. Menisköhän sitä huomenaamulla jumppatunnille?