No niin. Sunnuntai-ilta on täällä ja hyvin on proggiksen kanssa mennyt; treeniä on ollut tarpeeksi ja ruokakuviot ovat pysyneet hyvin hanskassa. Perjantainen työreissu tosin meni vähän soveltaen; toisen kanssa reissattaessa kun ei oikein voi välipaloja vetää silloin kun sopii ja tarjolla oleva ruoka on, mitä on. Onneksi kuitenkin ABC-aseman valikoimista löytyi ruisleipä kinkulla, kananmunalla ja kasviksilla, eli se meni kyllä ohjeiden mukaisesti. Tosin ohjeissa ei ole määritelty, saako muna olla paistettu... Lounasravintolassa taas vaihtoehtoja oli tasan yksi: winerleike. Eli leivitettyä pihviä oli paikko ottaa, enkä kehdannut niitä päällysteitä bisnesseurassa poiskaan kaapia. Keitetty peruna ja kasvikset meni hyvin ohjelmaan.

Ensi torstaina olemme työporukalla menossa syömään ja teatteriin. Täytyy perehtyä etukäteen ravintolan tarjontaan, jotta voin tilata sopivimman vaihtoehdon päivälliseksi. Perjantaina on taas työreissu edessä, jonka päätteeksi ajattelin mennä kaverin luokse käymään - asuu meinaan niillä nurkilla. Tällä kertaa aion laittaa välipalaeväät valmiiksi niin ei tarvitse asiasta stressata reissussa. Näin oli tarkoitukseni toimia viime perjantainakin, mutta nukuin pommiin ja heräsin vain 10 minuuttia ennen kuin työkaveri oli tulossa hakemaan minua. Meni siis aamuvalmistelut vähän niin ja näin.

Liikuntakertoja ennen ensi ryhmätapaamistamme tiistai-iltana on ohjelman mukaan oltava vähintään kolme. Minulla niitä on tällä hetkellä viisi: to 30 minuutin pace(circular)-tunti, pe 50 minuutin vesijuoksu, la 60 minuutin vesijuoksu ja crosstrainer+soutu+crosstrainer (20+20+20)-treeni salilla, ja tänään kävin taas vesijuoksemassa 50 minuuttia. Huomenna haluaisin pace-tunnille, mutta varaustani ei ole vahvistettu vielä. Minulla on voimassa oleva varaus spinning-tunnille, mikä ei ole heikko vaihtoehto sekään! Tykkään itse kovasti vesijuoksusta, mutta minun varmaan pitänee jatkossa lisätä muiden treenien määrää. Onhan se olo spinningtunnin jälkeen kaikkensa antanut kun taas vesijuoksun jälkeen fiilis on kyllä hyvä, mutta ei samalla tavalla rasittunut.

Kokonaisuudessaan on mennyt viikko oikein hyvin ja odotankin jo innokkaasti tulevia treenejä ja etenkin tiistai-illan ryhmätapaamista (ja punnitusta).